Απαιτείται μόνο η κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο . Απλά και γρήγορα ,καλώντας στο Ιατρικό Συντονιστικό Τηλεφωνικό κέντρο-Γραμμή Υγείας, που λειτουργεί όλο το 24ωρο/365 ημέρες το χρόνο, με εύκολο τηλεφωνικό νούμερο 211 311 3131 και συνεχή παρουσία ιατρικού και διοικητικού υπαλλήλου.
Μόνο με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό συντονιστικό κέντρο -Γραμμή Υγείας, 211 311 4141, χωρίς την επίδειξη καρτών, πιστοποιητικών ή άλλων παραστατικών, αρκεί να γνωρίζετε τον Α.Δ.Τ. ή τον Α.Μ.Κ.Α. σας.

Με την σωστή χρήση του προγράμματος και την σαφή ενημέρωση του τηλεφωνικού κέντρου που λειτουργεί μόνο προς όφελός σας.

Π.χ. -Επιθυμώ να επισκεφθώ παθολόγο(ή όποια άλλη ειδικότητα) χωρίς χρέωση της επίσκεψης μου και να βρίσκεται στο πλησιέστερο σημείο από το σπίτι μου, π.χ. Βοτανικός. Ποιες επιλογές έχω;

Πέραν των συγκεκριμένων εξετάσεων της δωρεάν παροχής ,μπορείτε να επιλέξετε μεμονωμένες εξετάσεις τις οποίες και θα αναφέρετε αναλυτικά στο τηλεφωνικό κέντρο ,έτσι ώστε να γνωρίζετε άμεσα το κόστος ,το πλησιέστερο σε σας διαγνωστικό κέντρο και τι είναι προς όφελός σας να πράξετε.
Για την χρήση του προγράμματος νοσηλείας μίας ημέρας(O.D.C.) καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο ,μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος των συγκεκριμένων ιατρικών πράξεων που επιθυμείτε, καθώς και τις υπηρεσίες πριν και μετά την νοσηλεία(π.χ. Η προεγχειρητική αξιολόγηση από γιατρό και η αφαίρεση των ραμμάτων) ,έτσι ώστε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας.
Με το west athens medical έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε παραπεμπτικό του ασφαλιστικού φορέα-ΕΟΠΥΥ, δίνοντας στο τηλεφωνικό κέντρο τα απαραίτητα στοιχεία, όπως ΑΜΚΑ και ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟΥ για την πραγματοποίηση βιοχημικού-μικροβιολογικού ελέγχου και σε επιλεγμένα κέντρα υπερήχων, χωρίς καταβολή της συμμετοχής σας.
Καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο και αναφέρετε αναλυτικά το περιστατικό, ο γιατρός με τον οποίο θα μιλήσετε θα σας κατευθύνει και θα σας ενημερώσει για το Νοσηλευτικό Ίδρυμα που θα επισκεφθείτε και στο οποίο μπορείτε να κάνετε δωρεάν ιατρικές & διαγνωστικές εξετάσεις μέχρι του κεφαλαίου των 200€.